Wishlist: Urban Decay Naked on the Run

Nu cred ca exista pasionata de make-up care sa nu fi auzit de paletele Naked de la Urban Decay. Trebuie sa recunosc, pana acum trei ani eram complet ignoranta. Imi trecuse pe la urechi numele paletei Naked 1, eram curioasa, insa nu m-as fi gandit sa mi-o cumpar singura, mai ales ca nu prea foloseam fard de ochi in machiajul zilnic si cei aproximativ 50 euro nu mi se pareau o investitie justificata. Insa, doua prietene nu s-au lasat pana nu mi-au facut-o cadou si foarte bine au facut. Imi plac la nebunie culorile, este foarte versatila, pot sa o folosesc cu usurinta pentru  machiajele de zi sau de seara.

O folosesc aproape zilnic si imi este greu sa ma despart de ea, mai ales in calatorii. Am prostul obicei sa imi incarc bagajul cu o gramada de lucruri inutile ( numai bine ca in ultima vacanta am facut otita, si am stat numai in casa), iar cumva chestiile de make-up raman pe ultimul loc.

Nu am putut decat sa ma bucur cand am auzit ca cei de la Urban Decay au scos un kit numai bun de varat in bagajelul pentru calatorii.

Naked on the Run are tot ce iti trebuie pentru a obtine un machiaj complet si de efect:

  • sase farduri in nuante nou-noute (big grin): Dive, Fix, Resist, Dare, Stun si 5050.
  • bronzer (medium bronze matte)
  • blush  (un roz vibrant cu putin shimmer)
  • lipgloss full size in nuanta Sesso
  • creion de ochi in nuanta Stag
  • mini mascara Perversion ( dupa Better than Sex de la Too Faced, tot ce pot spune e Roarrr!)

Ca sa nu mai spun ca si ambalajul e incredibil de simpatic! Vreau, vreau, vreau! Din ce am vazut, costa in jur de $54 in afara. Astept sa ne intalnim face-to-face  sa vad daca avem acel je ne sais quoi care sa ne lege!
 

Mini haul The Body Shop Summer Collection

Heeey! Bine v-am regasit pe blog! Mi-am pregatit revenirea cu un articol scurt, tonic, adica fix asa cum trebuie pentru a ma reobisnui cu ideea de a scrie pe blog! Asadar, fara o introducere mult…

2 years

La Mer The Moisturizing Soft Lotion, Review

Hello! Astazi va intampin cu un nou review, de data aceasta pe ordinea de zi avem La Mer The Moisturizing Soft Lotion! Ca orice pasionata de frumusete, mi-am dorit dintotdeauna sa testez si produse din zona…

3 years

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *